Προσφορές & Νέα

Νέες αφίξεις στον χώρο των επαγγελματικών εργαλείων.

Αμφιδεξιο επαγγελματικο κοπιδι χαρτοκιβωτιων PHC Safety Cutter S8. Μια ακόμα συναρπαστική εξέλιξη, στην κορυφαία γραμμή κοπιδίων ασφαλείας της σειράς S, της PHC.

Αυτό το επαναστατικό εργαλείο κοπής ασφαλείας, σας βοηθά στην μείωση των εξόδων. Εξαλείφει την ανάγκη να διατηρείτε για το εργατικό σας δυναμικό, δύο ξεχωριστά εργαλεία κοπής στο χέρι. Μοναδική εργονομική λαβή, μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί για χρήση αριστερά και δεξιά. Απλά περιστρέψτε τη λαβή και γυρίστε τη λεπίδα.

Οι χρήστες διαπιστώνουν επίσης, ότι η χρήση του heavy duty διαχωριστή ταινίας κατά το άνοιγμα των κουτιών, αποτρέπει περαιτέρω τραυματισμούς και επεκτείνει τη ζωή των λεπίδων.

 

 

Όπως και με τους κοπτήρες ασφαλείας της σειράς S4 και S5, το S8 μειώνει τις δαπάνες για αγορές ξυραφιού/λεπίδας. Επίσης κάνει την κοπή κουτιού ασφαλή, εύκολη και άνετη τόσο για τους αριστερόχειρες όσο και για τους δεξιόχειρες χρήστες. Με οδηγό κοπής για τέλειο αποτέλεσμα κάθε φορά. Χάρις αυτού του οδηγού, ακόμη και ένας αρχάριος χρήστης μετατρέπεται άμεσα, σε έναν έμπειρο, εξειδικευμένο χρήστη. Μοναδική τοποθέτηση λεπίδας για αποφυγή καταστροφής περιεχομένου κιβωτίου.

Για ακόμα καλύτερο κράτημα το αμφιδεξιο επαγγελματικο κοπιδι χαρτοκιβωτιων PHC Safety Cutter S8, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα αντίστοιχα UKH-594 Safety Holster και CL-36 Coil Lanyard.